Малко тъп въпрос ама това GTA не е ли това което се предлага в мобиле.де И до колкото знам GTA-то е с скоростна кутия подобна на Селеспиид ама спортен вариант взет почти от Ф1. А това от снимките си е с обикновена ръчна кутия. Поправете ме ако греша.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo Alfa 156 3.2 V6 24V GTA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от rady156 Покажи съобщениеНе бъдете предобедени за основния ремонт! В Европа има всякакъв вид застраховки, дори такива които ти покриват счупване на двигател"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Същото е колега но ако го взимам ще е от човека който го продава а не от автокъщата...но най вероятно 159-ката ще надделее.
Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщениеМалко тъп въпрос ама това GTA не е ли това което се предлага в мобиле.де И до колкото знам GTA-то е с скоростна кутия подобна на Селеспиид ама спортен вариант взет почти от Ф1. А това от снимките си е с обикновена ръчна кутия. Поправете ме ако греша.
---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:18 ----------
За мое съжаление си прав...а повече пари за кола 2002-3 не ми се дават.
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТи имаш ГТА с фешън застраховка в Германия, гумата да ти фъсне, взимат ти нова - късаш ремъка и правиш салата - иде застрахователя, и ти оправя двг-то фърси, нов ремък, доста клапани, помпа и прочее - ти след това би ли я продал........ся не искам да казвам че не съществуват нечрезвичайни причини да земе да я продава, ама изобщо не е логично.....ГТА е кола за ценители, а голяма част от тях не я продават след основен ремонт.....Alfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Comment
-
Първоначално публикувано от sof_bg Покажи съобщение
За мое съжаление си прав...а повече пари за кола 2002-3 не ми се дават."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТи имаш ГТА с фешън застраховка в Германия, гумата да ти фъсне, взимат ти нова - късаш ремъка и правиш салата - иде застрахователя, и ти оправя двг-то фърси, нов ремък, доста клапани, помпа и прочее - ти след това би ли я продал........ся не искам да казвам че не съществуват нечрезвичайни причини да земе да я продава, ама изобщо не е логично.....ГТА е кола за ценители, а голяма част от тях не я продават след основен ремонт.....
---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:59 ----------
Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщениеМалко тъп въпрос ама това GTA не е ли това което се предлага в мобиле.де И до колкото знам GTA-то е с скоростна кутия подобна на Селеспиид ама спортен вариант взет почти от Ф1. А това от снимките си е с обикновена ръчна кутия. Поправете ме ако греша.
---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 21:00 ----------
Иначе колата изглежда супер и е със ксенон и с механични скорости! Единствено не ми допада боята
---------- Post added at 21:07 ---------- Previous post was at 21:03 ----------
и защо само за не я намирам в мобиле.де?
Comment
-
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщениеЗащото е повредена,трябва да отбележиш,че искаш да виждаш и повредени.
А,това видяхте ли го: "Kolben abgerissen!" Май означава,че и ма повреди по буталата...
Comment
-
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщениеЗащото е повредена,трябва да отбележиш,че искаш да виждаш и повредени.
А,това видяхте ли го: "Kolben abgerissen!" Май означава,че и ма повреди по буталата...0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Ако съществува идеалния алфистки оргазъм, то е да се подкара разпробит до 3.7 ГТА, с боднато едно турбо или чарджър на него......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Колега не съм специалист но мисля че няма база за сравнение между гта и 2.4 с чип..а на гта ако му сложиш чип или тва дет Бобо каза май май няма база за сравнение.
Първоначално публикувано от JACCOMO Покажи съобщение159 2,4JTDm + CHIP = GTAAlfa Romeo 156 2.4jtd 150hp+some more EX
Kia Sorento 2.5CRDI LUX
Comment
-
Първоначално публикувано от JACCOMO Покажи съобщение159 2,4JTDm + CHIP = GTA
---------- Post added at 18:35 ---------- Previous post was at 18:34 ----------
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАко съществува идеалния алфистки оргазъм, то е да се подкара разпробит до 3.7 ГТА, с боднато едно турбо или чарджър на него......0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАко съществува идеалния алфистки оргазъм, то е да се подкара разпробит до 3.7 ГТА, с боднато едно турбо или чарджър на него......ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
Alfa Romeo 145 3.0V6
Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАми колега аз карам такава и отдавна чакам някой превъзбуден дизелджия айде излизайте[COLOR="Silver"]
.Всичко е възможно.
Last edited by JACCOMO; d.m.y г., 12:06.Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas
Comment
-
Първоначално публикувано от JACCOMO Покажи съобщениеКаква караш ти колега и какъв дизелджия чакаш че нещо не ти хванах мисълта?Ако мислиш че с колата от снимката ти неможе да ти се опъне някой дизел мисля че гршиш.А ако става въпрос само за Алфа, аз лично съм виждал как една 159 2,4ЖТД (210к.с.) с чип откъсна една 3,2 JTS Q4. А твоята ако си е стандарт на 240к.с. мисля че ще те оправи,незнам обаче какво си и сътворил.Всичко е възможно.
Сега си представи как е направено неговото GTV, за Алфа дизел едва ли ще се намери някой да бие, но вече ако е от друга марка, там работата е съвсем друга...
А относно колегата, който иска да си купи GTA, според мен да не мисли много ако му е на сърце да си я взима, ако ли не да си вземе 159, но и в двата случая трябва да идеш до Германия и да видиш на място как стоят нещата...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment